Een blijvende herinnering aan de geboorte van je kindje!

Herinneringen aan de geboorte van je kind zijn kostbaar en uniek. Die eerste momenten, de eerste aanrakingen, ze blijven voor altijd in je hart gegrift. En wat als je nu die speciale herinnering tastbaar en persoonlijk kunt maken? Dat is waar ons geboorteschaar graveerservice om de hoek komt kijken.

Die schaar die je in het ziekenhuis hebt gekregen, waarmee je de navelstreng hebt doorgeknipt en de wereld opende voor jouw kleintje, die is niet zomaar een schaar. Het is een symbool van begin, van liefde, van een nieuw avontuur. En nu, met onze graveerservice, kan deze schaar nog specialer worden.

Stuur ons je geboorteschaar en wij graveren er zorgvuldig de naam van je baby, de geboortedatum en -tijd in. Het is als het vastleggen van die eerste lach, die eerste aanraking, maar dan in een tastbaar aandenken.

Wanneer je de schaar weer terugkrijgt, zal hij niet alleen een stuk gereedschap zijn. Het zal een erfstuk zijn, een verhaal om te delen, een emotioneel geladen stuk dat je kunt doorgeven aan de volgende generaties. En dit alles zonder gedoe, want we regelen zelfs de track & trace verzending voor je.

Dus waarom zou je die prachtige schaar niet een persoonlijk tintje geven? Maak van iets gewoons iets uitzonderlijks. Met onze geboorteschaar graveerservice maak je een tastbare connectie met dat buitengewone moment dat je voor altijd wilt koesteren.

De lettertypes waaruit je kunt kiezen zijn: Arial, Comic Sans, Tahoma, Verdana en Commercial Script.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden? Check onze accessoires

Er zijn diverse mogelijkheden om de geboorteschaar te laten inlijsten door onze lijstenmakerij. Ook zou je geboorteschaar op een sokkeltje kunnen laten zetten.

 

  • Vul de gewenste gegevens in op de site.
  • Stuur vervolgens de schaar op in een gewatteerde envelop o.v.v. het ordernummer naar ons adres.
  • Binnen 15 werkdagen ontvang je de schaar gegraveerd retour.