Over mij

Het verhaal van Geboorteschaarcadeau.

 

Toen ik in verwachting was van mijn oudste zoon kreeg ik van een collega een geweldig cadeau: een navelstrengschaar met een mooie tekst erop gegraveerd. Dit cadeau is voor mij nog steeds een tastbare herinnering aan de geboorte van mijn zoon.

Toen een vriendin van mij in verwachting was vertelde ik haar over dit bijzondere geschenk. Zij deelde mijn grote enthousiasme en zo werd het idee van deze webshop ‘geboren’. 


Wij werken samen met de allerbeste vakmensen die de scharen en de bijpassende accessoires voor ons personaliseren. Wij hebben al veel aanstaande en jonge ouders blij gemaakt, volg jij…?

 

– Miranda Voorneveld

Lieve woorden

 

Super goede service!

Goed bereikbaar, zelfs in de avonduren. Duidelijk en behulpzaam. Ontzettend blij met het eindresultaat. Precies zoals ik het wilde. Goede kwaliteit. Een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Aanrader!!

Top Service!

Het is gelukt om mijn voorkeur van geboortegewicht te graveren in plaats van de voorgestelde standaard geboortetijd/minuut.

Een mooi aandenken aan een mooie dag!

Vanuit het ziekenhuis kregen wij de navelstrengschaar mee. Eerst dacht ik wat moet ik er mee doen. Tot de kraamzorg me vertelde over het graveren van de schaar. Via Google kwam ik bij geboorteschaarcadeau terecht. 

Binnen een paar dagen kreeg ik de schaar gegraveerd terug. Ben erg blij met het resultaat. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dat vond ik erg prettig. 

Ik vind het echt een aanrader voor iedereen! 

Goede service!

Dank je wel voor de service en deze mooie herinnering.